Ruud Feltkamp: ‘Mensen blij dat ik nog leef’

Foto: RTLRuud Feltkamp heeft gemerkt dat de mensen bijzonder gelukkig zijn dat zijn personage Noud de parachutesprong uit de cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden heeft overleefd. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Feltkamp is trots. “Het is heel bizar. Ik had het helemaal niet verwacht, maar de mensen zijn heel erg blij dat ik het heb overleefd. Mijn Twitter ontplofte en mensen op straat riepen: ‘Je hebt het overleefd, je hebt het overleefd!’ Het is heel tof, maar had het nooit verwacht.

Via een app wordt duidelijk wie de parachutesprong wel en wie de sprong niet heeft overleefd. Nu is ook de naam van Feltkamp veiliggesteld. “Ik heb serieus nog nooit zo veel moeite gehad om mijn mond te houden over de zomercliff, omdat iedereen er steeds naar vroeg.”

Ik ben heel blij dat het nu via de app duidelijk is, want dan kan ik weer open kaart spelen. Dat was echt heel moeilijk.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen