Patrick Martens van Nickelodeon naar RTL Telekids

Foto: Willem van de KletersteegNa vele jaren bij Nickelodeon stapt Patrick Martens over naar concurrent RTL Telekids. Dat heeft RTL laten weten. Vanaf 14 oktober is Martens dagelijks bij de kinderzender te zien met het Efteling-programma Het Mysterie van…, een mix van een dramaserie en spelshow. “Ik kijk er naar uit om bij RTL Telekids aan de slag te gaan. Het programma ‘Het Mysterie van…’ is een programma waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Het heeft van alles wat: drama, humor en actie.” 

RTL is eveneens verheugd. “RTL Telekids en Efteling zijn blij de talentvolle en populaire presentator via dit nieuwe programma aan zich te kunnen verbinden. Met al zijn energie en ervaring is hij een verrijking voor het kinderplatform.”

Foto: Willem van de Kletersteeg

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen