Ook Ron Boszhard en Ymke Wieringa in Atlas

Ook Ron Boszhard en Ymke Wieringa doen mee aan de nieuwe avonturenshow Atlas van de AVRO. Ze zitten niet in de eerste aflevering, maar worden tijdens de reeks geïntroduceerd. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. De deelnemende BN’ers in de eerste aflevering hebben er geen weet van dat er onderweg nieuwe kandidaten bij komen. De andere BN’ers die op die manier meedoen zijn Gaby Blaaser, Maryam Hassouni, Mimoun Ouled Radi en Mariana Verkerk.

De BN’ers Laura Dekker, Inge Ipenburg, Iris Kroes, Darryl, Robert de Hoog en Johnny Kraaijkamp doen mee vanaf de eerste aflevering.

In Atlas nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar – en zichzelf – op tijdens de extreme tocht van 600 km over de historische handelsroute tussen de Sahara en Marrakesh, met het Marokkaanse Atlasgebergte als ultieme barrière.

Het samenstellen van de teams doen de kandidaten zelf. “Met Atlas zet de AVRO haar traditie van kwalitatieve avonturenprogramma’s voort. Na Wie is de Mol?, Ford Boyard en Expeditie Poolcirkel is het nu tijd voor een karavaantocht door het veelzijdige Marokko“, zegt mediadirecteur Peter Lubbers.

Atlas begint maandag op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen