Man bijt hond-toren onthuld in Hilversum

Burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum heeft vanmiddag de Man bijt hond-toren onthuld. De 196 meter hoge zendmast op het Media Park draagt nu een levensgroot beeldmerk van de bekende televisiehond. Dat heeft de NCRV laten weten. Man Bijt Hond-coryfee Grietje Post had de eer om, in aanwezigheid van diverse Man bijt hond collega’s als Hanny en Ton Veerkamp en Jan Stam, van de toren te abseilen. Daarmee werd de toren op spectaculaire wijze gepresenteerd. 

In oktober 2011 won het NCRV-programma de tv-canon voor het meest beeldbepalende televisieprogramma in zestig jaar Nederlandse televisiegeschiedenis. Naar aanleiding van deze prijs is de Hilversumse zendmast naar het programma vernoemd.

Maandag 2 september start het vijftiende tv-seizoen van het dagelijkse programma op Nederland 2.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen