Man bijt hond-toren onthuld in Hilversum

Geplaatst op do 29 aug 2013 om 16:06

Burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum heeft vanmiddag de Man bijt hond-toren onthuld. De 196 meter hoge zendmast op het Media Park draagt nu een levensgroot beeldmerk van de bekende televisiehond. Dat heeft de NCRV laten weten. Man Bijt Hond-coryfee Grietje Post had de eer om, in aanwezigheid van diverse Man bijt hond collega’s als Hanny en Ton Veerkamp en Jan Stam, van de toren te abseilen. Daarmee werd de toren op spectaculaire wijze gepresenteerd. 

In oktober 2011 won het NCRV-programma de tv-canon voor het meest beeldbepalende televisieprogramma in zestig jaar Nederlandse televisiegeschiedenis. Naar aanleiding van deze prijs is de Hilversumse zendmast naar het programma vernoemd.

Maandag 2 september start het vijftiende tv-seizoen van het dagelijkse programma op Nederland 2.
9 Reacties op “Man bijt hond-toren onthuld in Hilversum”


 1. Daniel

  het moet niet gekker worden, krijgen we straks ook nog een GTST-bordspel, een Tussen Kunst en Kitsch museum en een Opsporing Verzocht kroeg

 2. wikkel

  Ik zie het

 3. Marc

  @ Daniel. Ben je nog nooit in de OV kroeg geweest. Altijd gezellig hoor

 4. Anoniem

  Toch wel jammer dat het niet een Nederlands programmaconcept is dat op de paal terecht is gekomen. En hoelang blijft MBH nog op de buis?

 5. Anoniem

  Woestijnvis zal zeker blijven.

 6. Jeep

  Wat ontzettend leuk! ツ

 7. jacques

  Met een verdomd leuke inbreng ……

 8. Wie het weet mag het zeggen

  Beetje overdreven voor een Belgisch format.

 9. Erik H.

  Daniel… ik wil niet vervelend zijn maar dat GTST bordspel is er al jaren :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.