Ilse kreeg spijt van ‘nee’ tegen The Voice

Foto: Roy BeuskerIlse DeLange heeft er spijt van gehad dat ze The Voice ooit heeft afgeslagen. Dat zegt ze in De Telegraaf. DeLange verkocht John de Mol in het prille begin van The Voice ‘nee’. “Toen ik voor de eerste keer werd gevraagd, had ik geen goed gevoel bij een talentenprogramma. Wie ben ik om te oordelen over een ander? Pas toen ik zag wat voor een platform The Voice is voor de kandidaten, had ik ontzettend veel spijt. Ik had een klein inschattingsfoutje gemaakt, zeg maar.

De zangeres had er niet op gerekend dat ze nog eens gevraagd zou worden, namelijk voor de editie die vanavond start. “Ik had mij er eigenlijk net bij neergelegd dat mijn kans al verkeken was toen plotseling de telefoon ging. Natuurlijk vond ik het een eer dat ik nogmaals werd gevraagd, maar toch sloeg de twijfel weer toe.

Uiteindelijk stemde DeLange toch toe. “En daar heeft hij heel veel moeite voor moeten doen. John vertelde mij dat ik de vrije hand kreeg. Dat ik de kandidaten op mijn eigen manier mag coachen.

The Voice of Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen