Humberto en Wendy in eerste Life 4 You

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan en Wendy van Dijk zijn op 25 augustus te gast in de seizoensopener van Carlo & Irene: Life 4 You. Ook Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en Sandra van Nieuwland komen langs. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Het nieuwe seizoen moet het zonder sidekick Joey Ferre doen. Wel keert Sandra Ysbrandy terug in de keuken. “Dit seizoen verdiept Sandra zich in Vintage Cooking. Gerechten van vroeger, met de touch van nu“, aldus RTL.

Vertrouwde onderdelen keren terug maar er is ook ruimte voor vernieuwing. “Zo maakt de Doordraaishow plaats voor ‘Stoppen of Doorgaan’. Een nieuw spel waarbij nog meer prijzen te winnen zijn voor zowel de kijker thuis als op de tribune.”

De uitzendtijd blijft hetzelfde: van 17.25 tot 19.20 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen