FOX opent vanavond frontale aanval op RTL 7

De nieuwe tv-zender FOX ziet vanavond om zes uur het levenslicht. Er wordt geopend met de sportrubriek FOX Sport Centraal, maar alle ogen zijn gericht op de nieuwe talkshow FOX Voetbal om half negen. Recht tegenover het succesvolle Voetbal International op RTL 7 komen Toine van Peperstraten en Jan van Halst eveneens met een talkshow over voetbal. Als eigenaar van de Eredivisierechten heeft FOX VI de beelden ontnomen, om die zelf exclusief op de buis te brengen. 

Hoewel het FOX-duo wel over de Eredivisiebeelden beschikt en de RTL 7-mannen niet, lijken de FOX’ers het vanavond zwaar te krijgen. De mannen van VI zijn al jaren succesvol en vooral om de chemie aan tafel.

De vooravond van FOX bestaat uit FOX Sport Centraal (18.00 tot 18.30 uur), The Simpsons (18.30 tot 20.00 uur) en FOX Sport Centraal (20.00 tot 20.30 uur).

Prime time wordt vandaag gevuld door FOX Voetbal (20.30 tot 22.00 uur) en The Walking Dead (22.00 tot 23.40 uur), waarna er wordt afgesloten met FOX Sport Centraal (23.40 en 00.10 uur) en een herhaling van FOX Voetbal.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen