Albert Verlinde prijst vernieuwing bij RTL

Albert Verlinde vindt het knap dat RTL 4 ondanks haar bestaande succes almaar blijft vernieuwen. Dat zei de showkenner gisteren in Boulevard. Verlinde is onder de indruk van de najaarspresentatie die RTL dinsdag hield. “Wat je merkt aan RTL en dat vind ik ontzettend knap, is dat RTL 4 onder de boodschappers de grootste tv-zender van het land is, maar toch iedere keer weer durft te vernieuwen en te verbeteren. Het verschil tussen RTL 4, 5, 7 en 8 wordt ook steeds helderder.” 

Verlinde weet precies waar alle RTL-zenders voor staan. “RTL 7 is steeds meer een mannenzender en RTL 4 doet steeds meer humor.”

Ook collega Winston Gerschtanowitz heeft genoten van de najaarspresentatie. “Eerlijk is eerlijk: ik vind het toch de moeite waard als je daar zit en je hoort het en iedereen was daar die nieuwe programma’s had. Ze hebben wel weer echt uitgepakt.”

Hij verliet het feest enthousiast. “Ik heb ook een mooi cadeau gekregen. Een kladblok met het nieuwe logo van RTL 4.”

Waar de RTL-presentatie de opening van RTL Boulevard was, besteedde Shownieuws er op de helft van haar uitzending aandacht aan. “Ze trappen goed af. Veel nieuwe programma’s“, constateerde Bridget Maasland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen