VI-mannen lachen Toine van Peperstraten uit

De Voetbal International-heren gierden maandag om het fragment waarin Toine van Peperstraten emotioneel afscheid neemt van Studio Sport. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Het fragment werd vaak herhaald, wat telkens leidde tot een lachsalvo van vooral René van der Gijp. “Als bijvoorbeeld André Agassi zijn laatste wedstrijd speelt, het publiek gek wordt en dat je dan wat emotioneel wordt, ja, maar als je in een lege studio staat en je doet dan na tien seconden dit…“, zei hij. 

Johan Derksen deed het gehuil van Van Peperstraten na. “Het leuke is: hij is voor de poen naar FOX gegaan. Gewoon voor de poen. Hij denkt dat heel Nederland mee zit te snikken in de huiskamer, volgens mij.

Van Peperstraten nam vrijdag na twintig jaar afscheid van Studio Sport. Door de emoties kreeg hij een piepstem.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen