Quinty Trustfull: ‘Mijn carrière is hard gegaan’

Quinty Trustfull is erg blij met de wijze waarop haar tv-carrière zich ontwikkelt. Dat vertelt de Koffietijd-host in weekblad Televizier. Trustfull is niet alleen het gezicht van Koffietijd, maar ook van Een Zaak Van Bloemen en het klusprogramma Een Eigen Huis en Tuin. “En dan doe ik ook nog Kanjers Van Goud en de Postcode Loterij. Best veel inderdaad maar ook heel divers, dat maakt het leuk en goed in te plannen. De laatste jaren is het hard gegaan met mijn carrière“, zo vertelt ze. 

Ze heeft niets uitgestippeld. “Ik ben niet zo’n planner, zeker niet op werkgebied, maar ik geloof erin dat je kansen krijgt als je maar hard genoeg werkt. Ik heb nooit hoeven leuren voor een programma, het kwam altijd op mijn pad. Maar ik werk wel 60 uur in de week.”

Koffietijd ziet ze als haar kindje. “Het is een feest om te doen. De afwisseling is fijn. Soms zijn de gesprekken heel mooi, soms is het vooral gezellig. En gasten vinden het altijd heerlijk om te komen, omdat de sfeer bij ons zo ongedwongen is.”

We komen in ieder geval terug en we blijven met z’n drieën, alleen wordt de verdeling tussen de presentatoren iets anders.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen