John Williams huilt om zijn tv-programma’s

Foto: RTLJohn Williams vindt het soms behoorlijk zwaar om zijn tv-programma’s terug te kijken. Dat onthult de RTL 4-presentator in weekblad Party. Williams maakt voor RTL 4 vooral emotionele tv-shows. “Als ik beelden terugzie waarin de betrokkenen breken en hun emoties de vrije loop laten, houd ik het ook niet droog. Dan kan ik zomaar in snikken uitbarsten, want dan besef ik pas waarom we het allemaal doen: al die mensen een kans op een nieuwe start in hun leven geven“, zo vertelt hij.

Hij kijkt zijn tv-shows standaard terug. “Samen met mijn vriendin Priscilla kijk ik geregeld afleveringen terug. Daar leer ik steeds van. We zijn meer dan vijftien jaar samen en zij kent mij door en door. Zij weet dan ook precies te vertellen wanneer ik een traantje heb gelaten.”

Ik zal altijd wel zo emotioneel blijven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen