Ben Saunders: ‘Ik heb geen Voice-stempel’

Foto: Sander StoepkerBen Saunders heeft het idee dat hij in tegenstelling tot veel andere kandidaten geen talentenjachtstempel opgedrukt heeft gekregen. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. Saunders heeft er geen last van. “Gelukkig heb ik geen The Voice-stempel gekregen. Ik ben gewoon Ben Saunders gebleven. Ik durf te zeggen dat ik het stadium van potentiële eendagsvlieg voorbij ben. Drie jaar na de finale treed ik nog veel op, werk aan mijn derde album en in het najaar begint mijn theatertour.” 

Hij heeft nooit spijt gehad van zijn deelname. “The Voice was mijn jumpstart. Alles gaat veel sneller en gemakkelijker dan als ik het volledig op eigen kracht had moeten doen.

Haar seizoenscollega Leonie Meijer is minder tevreden. “Ik ben het programma dankbaar, maar wil meer zijn dan alleen ’een oud-kandidaat’. Ik ben een individu met eigen visitekaartje.

Momenteel ben ik mijn tweede album aan het promoten en eind dit jaar gaat mijn theatertour van start. The Voice was een mooi bruggetje, nu wil ik graag weer verder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen