Achterhoekse Oh Oh Cherso blijft in eigen land

Het Wilde Oosten, de Achterhoekse versie van Oh Oh Cherso, speelt zich niet af in het buitenland, maar in eigen land. Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt. De spin-off van Oh Oh Cherso, die niet zoals eerder gemeld met Tukkers, maar met Achterhoekers is, volgt negen losbandige jongeren uit de Achterhoek “die hun vakantie doorbrengen bij de boer in eigen streek. Met de zwarte cross en schuurfeesten die vaak uit de hand lopen, maken ze het platteland onveilig“, aldus RTL. 

Er doen vijf dames en vier heren mee aan het nieuwe programma. Voor de persfoto verzamelden zij zich rond een tractor.

De eerste aflevering is op donderdag 29 augustus. Er komen acht afleveringen, die steeds om 20.30 uur op de buis komen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen