‘Wie Ben Ik wordt ommezwaai voor De Leeuw’

Foto: Fred de GrootPaul de Leeuw zal door zijn deelname als panellid aan de RTL 4-show Wie Ben Ik? behoorlijk aan populariteit winnen. Dat is de verwachting van Albert Verlinde, zei hij gisteren in RTL Boulevard. Verlinde ziet een ommezwaai aankomen. “Het klinkt alsof er nu heel veel ellende is, maar ik heb het idee dat door wat hij dit jaar bij RTL gaat doen in Wie Ben Ik, voor een breed publiek ongegeneerd lol maken met Wendy van Dijk, dat dat weleens die curve omhoog zal zijn.

De Leeuw heeft nog geen nieuw contract getekend bij de VARA en de Vlaamse zender VTM stopt met de tv-ster. “Je weet hoe het werkt. Op een gegeven moment zegt een zender: ‘Te duur, te duur. Weet je wat, we schuiven het vooruit.’ Dan zegt de ander: ‘Het kan niet vooruit.’ Dan escaleert het. Het is hartstikke jammer. Als het ook niet iemand is die België bindt, is die keuze sneller gemaakt.

Ik denk door wat hij bij RTL gaat doen en in het theater gaat doen het komend seizoen de grote comeback van Paul de Leeuw gaat worden, want dat die man moet blijven brullen, is duidelijk.

De andere panelleden van Wie Ben Ik? zijn Jandino AsporaatGordon en Richard Groenendijk. De show begint in het najaar.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen