Jaap Reesema wil na X Factor terug in spotlights

Foto: William RuttenRuim drie jaar na zijn overwinning bij X Factor hoopt Jaap Reesema weer terug te keren in de spotlights. Dat vertelt de zanger vandaag in De Telegraaf. Na de afronding van zijn studie en het openen van een pizzeria, gaat Reesema nu weer vol voor de muziek. “Ik wil de komende tijd iedere twee à drie maanden een single mét clip lanceren. Want alleen zó kweek ik weer wat bekendheid. Laten we eerlijk zijn: het miljoenenpubliek dat X Factor heeft, heb ik niet meer tot mijn beschikking.

Nu moet Reesema op eigen benen staan. “Als je de vergelijking trekt met het halen van je rijbewijs, dan klopt die aardig. Zodra je dat papiertje hebt, begint het pas echt. Dus zal ik er zelf tegenaan moeten.

Hij heeft goede hoop. “Ik bedenk altijd dat Marco Borsato, die een groot voorbeeld voor me is, sinds het winnen van de Soundmixshow in 1990 ook eerst zijn weg heeft moeten zoeken, en daarbij zichzelf voortdurend in de kijker moest spelen.

Recent deed Reesema mee aan de RTL 4-show Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen