Helga van Leur heeft geen zin in ‘Playboy-rukkers’

Helga van Leur denkt dat ze ‘nee’ zou zeggen als ze nu gevraagd wordt voor Playboy. Dat zegt de weervrouw van RTL 4 in reactie op de commotie die is ontstaan naar aanleiding van haar interview in VARAgids. Van Leur liet in het tv-blad weten dat ze een shoot voor Playboy niet uitsluit. Nu lijkt het toch niet te gebeuren. “Je krijgt ook van die rukkers over je heen die verkeerde gedachtes hebben en zo. Dan denk ik: wil ik daar wat mee? Nee, dat wil ik niet“, reageert ze op 3FM.

Het is volgens de weervrouw helemaal niet aan de orde. “Ik heb een interview gehad met een mevrouw van de VARAgids. We hebben het eerst een half uur over Piet Paulusma gehad, toen een half uur over botox en het volgende onderwerp was de Playboy. Dat was een beetje de teneur van het interview“, aldus Van Leur.

Van Leur vertelde de interviewster dat ze een verzoek van Playboy best een eer zou vinden. “Ik had zoiets van: het is niet aan de orde, ik hoef er niet over na te denken. ‘Maar zou je het doen?’, vroeg ze. Ik zei: ‘Ik hoef er nu niet over na te denken, ik zie het wel tegen de tijd dat ze het vragen. Misschien komen ze er over 20 jaar pas mee, dan hoef ik er nu nog niet over na te denken.‘”

De media pakten groots uit met haar uitspraken. “Het is komkommertijd blijkbaar. Het meest humorrijke nog vind ik dat het het top gelezen item is bij Nu.nl, bij RTL, bij Shownieuws, bij Boulevard. Jongens, is er echt niets belangrijkers in de wereld?

En als ze nu gevraagd wordt door Playboy? “Dan denk ik dat ik in overleg met mijn kinderen nee moet zeggen. Dat kan ik Nederland toch niet aandoen, laten we wel wezen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen