Ewout Genemans zoekt nieuwe maagden

Foto: Nick van OrmondtProducent Ewout Genemans is op zoek naar nieuwe maagden voor Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan, de door hem geproduceerde maagdenshow van RTL 5. Dat heeft hij laten weten op 3FM. Genemans treft voorbereidingen voor een vervolg op de serie, die momenteel een succes is op de maandagavond van RTL 5. “Als we voldoende maagden weten te vinden is dat aannemelijk. Dat weet ik nog niet, het is nog niet zeker, maar we zijn zeker nog op zoek naar maagden.”

Verder komt hij op RTL 5 met de nieuwe show Buddy for Hire. “Dat is eigenlijk de real life-versie van Intouchables, die succesvolle Franse film. Jongeren die niets met hun leven doen gaan een maand lang in huis bij iemand die eigenlijk niets meer met zijn leven kan. Die moet diegene verzorgen.

We hopen dat er in die maand een vriendschap ontstaat tussen die twee met de hoop dat de jongere het licht gaat zien.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen