‘Realitymonster’ Michella weigert te werken

Foto: RTLMichella Kox, een van de realitysterren van RTL 5, weigert om te werken voor haar geld. Dat vertelt de tv-babe, vanavond te zien in de Patty Brard-show Lust Liefde of Laten Lopen, aan Party. Kox, die een uitkering krijgt, moet er niet aan denken. “Werk? Ik werk niet. Ik zou niet onder een baas kunnen functioneren. Er is ook geen enkele baas die mij zou willen hebben, want met mij valt niet te werken. Daar ben ik eerlijk in. Het is gewoon niet voor mij weggelegd om te werken“, zegt ze.

Bovendien is ze er te druk voor. “Ik heb een dochter van veertien, daar heb ik mijn handen aan vol. Ik moet schoonmaken, koken, mijn kind verzorgen. Ik wil niks, ik vind het wel best zo.”

Nu leeft ze van een uitkering. “Ik ben honderd procent afgekeurd. Waarom? Daar ga ik liever niet op in. Ik heb in mijn verleden dingen meegemaakt, waardoor ik een stuk leven heb overgeslagen. Ik leef in angsten. Ken je dat, dat sommige mensen altijd bang zijn voor van alles? Dat heb ik.

Ze bedoelt dat ze fobieën heeft. “Ik ben overal bang voor en vind alles vies. Ik ben dus niet lichamelijk afgekeurd, maar geestelijk.”

Ook is ze hypochonder. “Twee weken geleden dacht ik dat ik borstkanker had en twee weken daarvóór vermoedde ik keelkanker. De dokter kent me en stuurt me elke keer door naar het ziekenhuis.

Ik onderga de onderzoeken graag, want daarna ben ik weer even gerustgesteld. Totdat ik iets anders vind om te laten onderzoeken.”

Kox staat bekend als ruziemaker. Volgens haar interviewer is ze een ‘realitymonster’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen