Lisa Loïs wil meedoen aan Wie is de Mol

Foto: RTLLisa Loïs zou graag een keer meedoen aan Wie is de Mol. Dat zegt de X Factor-winnares in Mikro Gids. Loïs is groot fan van de realityshow. “Ik kijk niet meer zo veel tv als vroeger, maar Wie is de Mol? Is nog steeds een favoriet. Het is interessant en spannend en je kunt thuis meedenken. Het lijkt mij te gek om zelf een keer aan Wie is de Mol? Mee te doen. Hoewel, ik vind het sowieso al moeilijk om mensen te vertrouwen en in dit spel is dat helemaal lastig. Ze maken elkaar helemaal gek.”

Hoewel ze van reality houdt, is ze niet gek op dramaseries. “Ik heb geen tijd én geen geduld voor series waar je vier seizoenen aan vastzit. Alleen Heroes heb ik een tijdje gevolgd. Ik vind die Marvel-films over superhelden, zoals X-men en Spider-Man tof. Heroes gaat ook over een groep mensen met superkrachten. Ik denk dat ik daarom die serie wél leuk vond.”

The Vampire Diaries vond ze daarentegen vreselijk. “Omdat ik de Twilight-films leuk vind en ook producties die over vampiers gaan, dacht mijn schoonzus dat de serie The Vampire Diaries ook iets voor mij was. Maar die heb ik na twee afleveringen weer aan de kant gegooid.

Verschrikkelijk. Zo slecht geacteerd. Daar kon ik niet naar kijken.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen