José Hoebee wil gastvrouw worden bij tv-opnames

José Hoebee, de voormalig Luv’-ster die recent haar man verloor, zou dolgraag aan de slag gaan als gastvrouw bij tv-opnames. Dat vertelt de goede vriendin van Patty Brard aan weekblad Privé. Hoebee wil wat om handen hebben. “Ik wil zo snel mogelijk weer echt aan de slag. Ik neem nu twee dagen in de week de telefoon op bij de Wisseloord Studio’s, maar dat is vrijwilligerswerk. Ik wil weer gaan optreden in het land en ik zou graag gastvrouw willen worden bij tv-opnamen.” 

Werken zou haar ook van trieste gedachten afhouden. “Ik moet zo snel mogelijk iets gaan doen, dan krijg ik andere gedachten in mijn hoofd en zal ik me vanzelf beter gaan voelen. Bovendien wil ik niet van een uitkering afhankelijk zijn.”

Brard nam haar recent mee naar nieuwe tv-opnames met medium Char Margolis. “Ik was heel sceptisch, zei eigenlijk alleen maar ja en nee. Want mensen weten alles over mij, ik heb me nooit ergens voor geschaamd. Maar ze zei dingen waarvan ik dacht: hè, hoe kan ze dat weten?

Char zei heel eerlijk dat ze niet meer over Will doorkreeg. Dus ik ben er niet veel wijzer van geworden. Ik hoop maar dat Will niet meekrijgt wat ik allemaal meemaak.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen