‘Humberto met dagelijkse late night-show op RTL 4’

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan gaat voor RTL 4 een dagelijkse talkshow maken om half elf ’s avonds. Dat meldde Evert Santegoeds vanochtend op 538. RTL 4 gaat het late night-slot eindelijk aanpakken, weet de showkenner. “Pauw & Witteman zal zich schrap moeten zetten voor het volgende seizoen nu geruchten sterker worden dat RTL eindelijk met opvolgers gaat komen voor de in 2005 bij RTL vertrokken Barend & Van Dorp. Door de wandelgangen galmt steeds vaker de naam van Humberto.

Tan wordt zo goed als zeker op late night gezet, stelt Santegoeds. “Hij verdween natuurlijk niet zo maar van de radio en zich zal voorbereiden uit de grootste uitdaging in zijn carrière. Er gaat al twee jaar aan voorbereiding vooraf aan dit grote, geheime project.

Hij gaat de show niet alleen doen. “De grote vraag is nog wie gekoppeld gaat worden aan Humberto om half elf op RTL 4, om vanaf het najaar een dagelijkse talkshow te gaan doen.”

Het ideaalbeeld zou een vrouw zijn. Eva Jinek heeft natuurlijk al gekozen voor de publieke omroep, dus dat is wel even een dingetje.

RTL heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen