Blokker boos op maagdenshow RTL 5

Blokker beschuldigt de maagdenshow van RTL 5 van kijkersbedrog. Dat is te lezen op de Facebook-pagina van het winkelbedrijf. Twee kandidaten van Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan van maker Ewout Genemans waren in de aflevering van maandag in een Blokker-winkel, waar ze onvriendelijk werden bejegend door een medewerkster, en daar deed de voice-over grappend over. “Blokker wil benadrukken dat dit volledig in scène gezet is door de programmamakers“, meldt het bedrijf.

Blokker kreeg een stortvloed aan negatieve reacties binnen over de medewerkster. “Ik heb jullie al twee keer gevraagd of jullie misschien willen afrekenen. Het is hier geen speeltuin. Het is wel gewoon een winkel“, zei ze.

De winkel bevestigt dat ze haar medewerking heeft verleend aan de tv-show. “Echter zijn de programmamakers afgeweken van hetgeen dat zij met Blokker hebben besproken.

Een toneelstuk, vindt de Blokker het. “Dit is namelijk absoluut niet de normale handelswijze van de betreffende Blokker-medewerkster.

Wij betreuren het dat zij zo is neergezet in het programma, want zij en andere Blokker medewerkers hebben service, klantgerichtheid en vriendelijkheid juist hoog in het vaandel staan.

RTL heeft in het AD een ander verhaal. “Ze was erg geschrokken van het camerateam en wist niet zo goed wat ze met al die hectiek aan moest. Het meisje is niet ontslagen en heeft zelfs van ons een bloemetje gekregen voor de schrik.

Het is de tweede keer in korte tijd dat dit RTL 5-programma van kijkersbedrog wordt beschuldigd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen