Willibrord moest knokken in Jouw Vrouw Mijn Vrouw

Willibrord Frequin heeft het niet makkelijk gehad tijdens de opnames van de nieuwe RTL 4-show Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Dat vertelt de tv-maker op radiozender 538. Frequin moest voor de tv-show vier dagen samenwonen met een andere vrouw. Hij heeft zich goed vermaakt. “Het probleem was alleen dat het een heel zelfstandige vrouw is en ik hou meer van een vrouw die naar me luistert. Die doet wat ik wil. Van: ‘Ga even stofzuigen.’ Maar het is wel heel leuk geworden“, vertelt hij.

De dame in kwestie moest flink wennen aan de dominante Frequin. “Ik ben gekoppeld met een jonge, struise vrouw. Zij was gewend om haar eigen leventje te leiden en ik ook, dus we hebben een beetje moeten knokken om het gezellig te houden.

Aan wie hij gekoppeld was, mag Frequin niet zeggen. “Ik heb net van RTL een bericht gehad dat ik dat niet mag vertellen.

De opnames duurden vier dagen. “Ik miste mijn meisje wel heel erg. Het was niet makkelijk, want ik zit nog in de verliefdheidstijd. Als ze dan vier dagen weg is, dan is dat wel heftig.

Volgens Frequin is hij erg goed voor zijn partner. “Ik doe ook weer heel lieve dingen voor een vrouw, waarvan mijn vrouw blij wordt. Dat is vooral ’s avonds laat.

In Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS wisselen twaalf koppels vier dagen lang van partner. De eerste aflevering is op 9 mei.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen