Weet Ik Veel-app miljoen keer gedownload

De veelbesproken app van de RTL 4-show Weet Ik Veel met Linda de Mol is inmiddels een miljoen keer gedownload. Dat heeft de tv-zender vanmiddag laten weten in een persbericht. Ongeveer de helft van alle kijkers beschikt over de app van Weet Ik Veel, dat zaterdag alweer voor het laatst te zien is. “Met het record aan downloads en 327.000 actieve spelers, overstijgt de populaire app zelfs internationale formats zoals Britain’s Got Talent“, legt een woordvoerder van RTL uit.

Arno Otto, directeur digitale media, is ‘ontzettend trots’. “De lancering ging niet zonder slag of stoot, maar door de obstakels die we zijn tegengekomen hebben we veel nieuwe kennis opgedaan. Die gaan we gebruiken voor verdere innovatie.”

De door de app gebroken records bewijzen de behoefte aan een totaalbeleving. Kijkers willen betrokken worden; voorafgaand aan het programma, tijdens de uitzendingen en daarna.”

Weet Ik Veel trekt elke week zo’n twee miljoen kijkers naar RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen