Weet Ik Veel-app miljoen keer gedownload

Geplaatst op Wed 24 Apr 2013 om 12:18

De veelbesproken app van de RTL 4-show Weet Ik Veel met Linda de Mol is inmiddels een miljoen keer gedownload. Dat heeft de tv-zender vanmiddag laten weten in een persbericht. Ongeveer de helft van alle kijkers beschikt over de app van Weet Ik Veel, dat zaterdag alweer voor het laatst te zien is. “Met het record aan downloads en 327.000 actieve spelers, overstijgt de populaire app zelfs internationale formats zoals Britain’s Got Talent“, legt een woordvoerder van RTL uit.

Arno Otto, directeur digitale media, is ‘ontzettend trots’. “De lancering ging niet zonder slag of stoot, maar door de obstakels die we zijn tegengekomen hebben we veel nieuwe kennis opgedaan. Die gaan we gebruiken voor verdere innovatie.”

De door de app gebroken records bewijzen de behoefte aan een totaalbeleving. Kijkers willen betrokken worden; voorafgaand aan het programma, tijdens de uitzendingen en daarna.”

Weet Ik Veel trekt elke week zo’n twee miljoen kijkers naar RTL 4.
10 Reacties op “Weet Ik Veel-app miljoen keer gedownload”


 1. Gert Stegeman

  Maar de App werkt vaak niet,en is erg traag!

 2. k:Alex

  @Gert
  Afgelopen zaterdag deed die het eindelijk eens helemaal goed, nogmaals, eindelijk.

 3. Frans

  Weet ik veel is en leuk programma. Helaas werkt de app op de Ipad niet altijd synchroom met het programma. Maar ik hoop dat het programma in het nieuwe seizoen weer terugkomt.

 4. Mopperkont

  Waardeloze app. Werkt niet goed, traag, houdt er zo maar mee op.

 5. AnZoRadio™

  Dat de app vele malen gedownload is kan wel kloppen. De downloads gingen zo vaak mis, dat je per smartphone zo’n 3 downloads nodig hebt om de app bruikbaar te krijgen. Dan is het bijzonder dat prutswerk een trots tintje krijgt.

 6. Peter

  De app doet het nog steeds niet echt helemaal goed. Er worden vragen over geslagen, zodoende krijg je dus geflateerde uitslagen.

 7. Henk B.

  RTL liegt de boel bij elkaar. Deze cijfers zijn minimaal 2x over de kop gegaan.

 8. www

  Ik ben gestopt met de app nadat tot 2x toe het gewoon niet werkte of te traag was. Dit is denk ik één van de slechtste apps tot nu toe ontwikkeld voor een groot amusementsprogramma.

 9. wtr

  de Show is leuk, vooral de manier waarom het met de app merkt maakt het een stuk leuker, ook voor thuis.

  Nu alleen no de bekende nederlanders er uit werken, en er voor zorgen dat er in de zaal een prijs bedrag gewonnen kan worden.

 10. Anonymous

  en doet ie het nu ook en kan ie eindelijk door meer dan 5 mensen tegelijk gebruikt worden of ligt ie er nog steeds elke week uit Linda?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.