SBS 6-boer ook gevraagd voor Boer Zoekt Vrouw

SBS 6-boer Christiaan Rodenburg, de hoofdpersoon in de geflopte datingshow De Speld in de Hooiberg, is een tijd terug ook gevraagd voor kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw. Dat vertelt de boer aan de Weekend. Rodenburg werd benaderd door Yvon Jaspers zelf. “Yvon Jaspers is wel eens bij mij op de boerderij geweest. Ze kwam hier met haar gezin een ijsje eten en mijn relatie was net over. Ze vroeg of ik me wilde opgeven, maar door mijn situatie stond mijn hoofd er toen niet naar.”

Later heeft Rodenburg zich ook niet bedacht. “Ik heb me nooit opgegeven voor Boer Zoekt Vrouw. Misschien heeft Yvon Jaspers me nu wel herkend op televisie.”

Tegen SBS 6 zei hij wel ‘ja’. “In het begin heb ik gezegd dat ik er niet aan meedeed, maar na en tijdje dacht ik: misschien is het toch wel leuk om eens mee te maken.”

De finale zit er alweer op, net als de relatie die daar uit voortkwam. “Het is helemaal niet tot samenwonen gekomen. De relatie is helaas alweer over. Het is stukgelopen. We hebben het geprobeerd, maar het was het toch niet. Helaas.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen