RTL 4 blij met ‘mooie maand’ maart

RTL 4 is blij met de afgelopen maand maart. Ze noteerde een marktaandeel van 20,7 procent in de commerciële doelgroep. “RTL 4 introduceerde weer veel nieuwe programma’s en deed dat met succes“, zegt een woordvoerder. Weet Ik Veel was de topper in maart. “Weet Ik Veel was in de eerste maand gelijk het best bekeken programma van RTL 4: 2,4 miljoen kijkers op 23 maart. Ook met de app werden records gebroken, deze werd maar liefst 700.000 keer gedownload.” 

Ook de andere programma’s van De Mol, Miljoenenjacht en de dramaserie Divorce, kwamen over de twee miljoen heen. “Divorce bereikte in maart het allerhoogste zenderaandeel in de doelgroep Boodschappers 20 – 49 jaar: 37,0 procent op 3 maart.”

Maar daar hield het succes niet op. “Ook andere nieuwe programma’s gingen goed van start in maart, zoals De Grote Improvisatieshow (1,5 miljoen kijkers), Aaf (1,5 miljoen) en Een Nieuw Begin (1,2 miljoen).

Andere succestitels waren volgens RTL 4 Everybody Dance Now, Buch in de Bajes, Hotter Than My Daughter, Help Mijn man Is Klusser en Goede Tijden Slechte Tijden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen