Net5 tiende zender van Nederland met Sabotage

Het realityprogramma Sabotage blijft kampen met zeer lage kijkcijfers. De derde aflevering van de dure tv-show trok zondag slechts 202.000 kijkers naar Net5, dat de minst bekeken top tien-zender van de avond werd. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Sabotage was het minst bekeken programma dat om half negen op een van de tien grote tv-zenders te zien was. Zelfs het kleinere RTL 8 deed het beter, met 240.000 kijkers voor een herhaling van CSI.

De nieuwe Net5-show met Erik van der Hoff begon al teleurstellend met slechts 339.000 kijkers. Vorige week kelderde dat naar 199.000 kijkers en de score van zondag was nagenoeg net zo slecht.

Opvallend is dat Net5 zondag heeft besloten om de film Knocked Up direct na Sabotage te zetten, waardoor de weinig bekeken programma’s Mijn Nieuwe Liefde Is Beroemd en Ken Ik Jou Niet Ergens Van? werden verbannen naar ná middennacht.

Mijn Nieuwe Liefde Is Beroemd, dat eerder te zien was als My Parents Gonna Love You met Katja Schuurman, is daarmee twee keer geflopt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen