Marc Klein Essink wil verder bouwen met De Lijf Show

Foto: SBSDe Lijf Show was aan het begin van het seizoen een van de weinige succesvolle nieuwe programma’s van SBS 6. Nu het voorjaar is aangebroken, start Marc-Klein Essink vanavond alweer met een nieuwe serie afleveringen. “De show heeft het goed gedaan in het najaar. Het tipte één miljoen kijkers aan en dat is voor SBS een prima score. Nu kijken of we verder kunnen bouwen. Dit seizoen is de chemie onderling nog beter en ook zetten de BN’ers elkaar op het verkeerde been“, zegt hij.

Ook nu weer draait in De Lijf Show alles om het menselijk lijf. “Er komen allerlei feiten en fabels voorbij, waaronder ook pikante dingen, zoals of oesters eten echt goed is voor je libido.

Bij sommige dingen over seksualiteit dacht ik: gaat dat nou niet te ver? Maar dan zei John: ‘Als jij het zegt, blijft het altijd netjes.’ Toch zei John één keer achteraf: ‘Nu ben je er te diep op ingegaan, dat knip ik eruit.’”

Voor Essink persoonlijk hangt er niet veel van de show af. “Ik doe het niet vanuit de ambitie voor een carrière, maar vanuit de lol om het te doen. De spanning en de dynamiek, daar hou ik van. Als ik een goede opname heb gehad, hoeft die van mij niet eens meer te worden uitgezonden, want dan heb ik al heel leuk gehad.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen