GTST-Dilan vindt Divorce niet origineel

Foto: RTLDe door Linda de Mol bedachte tv-serie Divorce mag dan wel een kijkcijferhit zijn, maar inhoudelijk is er volgens Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Dilan Yurdakul veel op aan te merken. Dat vertelt ze aan Mikro Gids. Yurkadul is niet onder de indruk. “Het was me te makkelijk. Ik hou van verhaallijnen die niet al honderd keer verteld zijn; het moet voelbaar zijn dat je als kijker uitgedaagd wordt. Na twee afleveringen vond ik het mooi geweest. Het raakte me niet“, vertelt de soapster. 

Dat heeft Yurkadul met wel meer tv-programma’s. “Ik kijk eerlijk gezegd weinig tv, te veel trash. Maar Inside the Actors op FOXlife vind ik wel interessant. Een acteur of actrice uit de A-categorie vertelt daar over de fijne kneepjes van het vak.

Een van haar favoriete tv-shows is Dexter. “Een rol die psychologisch heel goed in elkaar zit. Dat probeer ik bij Goede Tijden Slechte Tijden ook te doen. Aysen Baydar is best wel een gelaagd personage, ze is heel extreem in haar reacties.

Goede Tijden Slechte Tijden heeft vanavond uiteraard wel weer wat originele verhaallijnen in petto. Zo vraagt Janine zich af of Ludo het ook zo moeilijk vindt dat ze geen gezin meer zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen