Edvard Niessing wil eigen verborgen camera-show

Foto: TROSEdvard Niessing zou na zijn wekelijkse verborgen camera-grap in Bananasplit graag een eigen verborgen camera-programma willen hebben. Dat vertelt de presentator in weekblad Privé. Niessing ziet het al helemaal gebeuren. “Wie weet hoe een koe een haas vangt. Ik zou het enig vinden”, zegt de oud-nieuwslezer, die zich verbaast over de Bananasplit-cijfers. “Ja, geweldig hè? Wie had kunnen denken dat Bananasplit zo goed zou gaan scoren? Natuurlijk merk ik het wel aan de reacties.

Soms voelt hij zich net een superster. “Ik heb gisteren een vriendin van Schiphol afgehaald. Dan merk je wel dat er naar gekeken wordt.”

Volgens Niessing is zijn wekelijkse grap in Bananasplit nog nooit ergens vertoond. “Zover ik weet wel. Niet eerder heb ik een nieuwslezer gezien die rechtstreeks tegen mensen in een huiskamer spreekt of in een openbare gelegenheid, als een wachtkamer bij de tandarts.

Bananasplit-host Frans Bauer heeft een grote rol gehad in zijn komst naar de show, zegt Niessing. “Ik heb begrepen dat het in samenspraak met Frans is gegaan, maar ik ben uiteindelijk door het productieteam van de TROS gevraagd.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen