Daphne vindt uitspraken Linda de Mol ‘verwonderlijk’

Foto: RTLDaphne Deckers vindt het vreemd dat Linda de Mol heeft gezegd dat ze de tv-show Ik Hou Van Beatrix heeft afgezegd vanwege de herrie over het Koningslied. Dat zei de tv-ster donderdag in dezelfde rubriek. Deckers vindt dat De Mol niet het hele verhaal heeft verteld. “Er was zaterdag geen Koningslied meer, dus zondag heb ik naar mijn management gebeld en zei ik: ‘Ik ben uitgenodigd voor Ik Hou Van Beatrix als een van de makers van het Koningslied, maar dat is er niet meer.’” 

Ze vroeg zich af of ze dan wel op die manier aan Ik Hou Van Beatrix zou moeten meedoen. “Het is natuurlijk een hartstikke leuk programma, maar ik dacht: ze kunnen er vast iemand anders voor vinden als ik het op tijd zeg. Dat heb ik zondagochtend dus afgezegd.”

Het Koningslied overleefde echter. “Maandagavond lees ik ook op teletekst dat het lied weer doorgaat. Ik dacht: oke. Toen heb ik weer naar management gebeld en zei: ‘Zal ik nu weer bellen naar Ik Hou Van Beatrix?’ Ze zeiden: ‘Ze hebben nu al iemand anders gevraagd, maar als ze willen dat je nog steeds komt, zullen zij je wel bellen.'”

Niemand heeft me meer gebeld. En dan hoor ik woensdag dat Daphne zo zwaar in de war is en niet meer mee wil doen. Zo is het niet gegaan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen