Ali B inderdaad vierde coach The Voice of Holland

Foto: RTLDe geruchten dat Ali B de vierde coach in The Voice of Holland wordt kloppen. Hij zit volgend seizoen naast mededebutant Ilse DeLangeMarco Borsato en Trijntje Oosterhuis in de draaiende stoelen. Dat heeft RTL 4 dinsdag bekendgemaakt. Erland Galjaard, tv-baas bij RTL, is in zijn nopjes. “Het is gelukt om weer een fantastische groep coaches bij elkaar te krijgen. Ali B geeft met zijn achtergrond The Voice of Holland een heel nieuwe impuls“, zo vertelt hij.

Ali B is volgens Galjaard geen kleine jongen. “Hij heeft de afgelopen tien jaar naam gemaakt met het maken en produceren van hiphop en urban pop en heeft met grote namen samengewerkt, waaronder natuurlijk Marco Borsato. Naast zijn deskundigheid weet hij ook zijn humor en gevatheid als extra wapens in te zetten.

Voordat de rapper ‘ja’ zei, vroeg hij RTL eerst naar haar motivatie. “Toen ik vervolgens hoorde dat ik boven aan het verlanglijstje van Marco en Trijntje stond, twijfelde ik geen moment meer“, zegt B. in De Telegraaf.

Dat Ali B de vierde coach wordt, lekte vorige week al uit via SBS Shownieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen