‘The Next Pop Talent is zó slecht’

Foto: SBSTim Hofman moet lachen om de kwaliteit van de tv-programma op SBS 6. Dat vertelt de Spuiten en Slikken-ster in het AD. Hofman stemt regelmatig af op de noodlijdende zender. “Ik kijk graag naar The Next Pop Talent van SBS 6. Dat is zó slecht dat ik er graag naar kijk. Ik zie bijna elke aflevering“, vertelt hij. “En naar Hart van Nederland, want dat is net Man Bijt Hond maar dan met mensen het écht menen. Awesome! Het is een soort sketch, maar dan echt. Ik moet er altijd weer om lachen.

De presentator vindt dat televisie best een beetje zeer mag doen. “Ooit sprak ik met Dominique Weesie van PowNews en hij zei tegen me: ‘Ze moeten het in de huiskamer of helemaal niks vinden, of hartstikke leuk.’ Dat vind ik ook. Televisie moet iets oproepen.

Het is volgens Hofman niet goed als tv geen emotie oproept. “Iets wel oké vinden is alsof je naar Winston Gerschtanowitz kijkt. Veel mensen vinden dat prettig, maar ik vind het niets. Dan kijk ik nog liever naar Albert Verlinde, waar ik me dood aan kan ergeren.

Je kunt Albert tenminste een lul van een mongool vinden. Of juist erg geestig. Van hem dénk je tenminste iets.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen