Rob Geus rekent op succes voor nieuwe SBS 6-show

Foto: SBSRob Geus rekent op succes voor zijn nieuwe tv-programma Drekwerk, die zaterdagavond in première gaat op SBS 6. Dat heeft de presentator laten weten op 538. Drekwerk wordt uitgezonden na afloop van het weinig bekeken The Next Pop Talent. “De bootcamp begint bij The Next Pop Talent, dus dan heb je een goede lead-in. Dan komt het helemaal goed met de zaterdagavond“, zegt Geus op de radio. “Ik heb er sowieso heel erg veel vertrouwen dat het goed gaat komen met SBS 6.

Volgens Geus past Drekwerk erg goed bij wat SBS 6 is. “Ik denk dat Drekwerk écht een SBS-programma is. Daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken. Het is luchtig, informatief en emotioneel. Alles zit erin. Dat is volgens mij wat de SBS 6-kijker wil zien.”

In het programma loopt Geus stage bij de meest smerige beroepen. “Het zit heel dicht bij de kijker. Ik stel de vragen die de kijker ook zou kunnen stellen in het programma.”

Geus haalde gisteren nog het nieuws met zijn uitspraak in Grazia dat hij zo in trek is bij vrouwen. “Het gaat nergens over. Zo’n quote wordt overgenomen en dan hebben ze het over een magneet. Als ze aan mij iets vragen over de aandacht die ik krijg, dan geef ik eerlijk antwoord. Dan wordt daar een quote van gemaakt.”

Het is wel waar, maar het wordt iets dikker aangedikt met een magneet enzo.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen