Klaas Drupsteen nieuwe presentator Hello Goodbye

Foto: Studio KastermansKlaas Drupsteen volgt Joris Linssen op als presentator van de kijkcijferhit Hello Goodbye. In het najaar is hij voor het eerst te zien in het tv-programma op Nederland 1. Dat heeft de NCRV laten weten. De 46-jarige Drupsteen, bekend van programma’s als Goedemorgen Nederland en Het Hoogste Woord, is enthousiast. “Er is waarschijnlijk geen ander programma waarin ik me als presentator zo goed kan verplaatsen en dat qua sfeer en inhoud zo dichtbij me staat“, zegt hij. 

Hij kan niet wachten op de opnames op de luchthaven. “Ik kijk ernaar uit om op Schiphol de gesprekken te voeren over liefde, gemis, geluk, verdriet, hunkering, afscheid en hoop; mooier en wezenlijker kan ik het me eigenlijk niet voorstellen. Tijdens het proefdraaien voelde ik mij meteen opgenomen in het team. Ik heb er heel veel zin in!

TV-manager Jeroen Illy denkt dat een geschikte opvolger gevonden is. “We zijn ontzettend blij dat Klaas Drupsteen Hello Goodbye gaat presenteren. Hij is een alleskunner en blinkt uit in zijn interviewstijl, een gedroomde opvolger. We zijn er erg trots op dat we de nieuwe presentator binnen de NCRV hebben gevonden.

Hello Goodbye wordt sinds 2005 uitgezonden door de NCRV op Nederland 1 en wordt geproduceerd door BlazHoffski, het bedrijf van onder meer Net5-presentator Erik van der Hoff. Gemiddeld kijken meer dan 1,5 miljoen mensen naar het programma.

Het format van Hello Goodbye is verkocht aan vijftien landen, waaronder Duitsland, Australië, Frankrijk en Mexico. In Nederland noteerde het programma in december haar meest bekeken uitzending uit, toen 1,8 miljoen kijkers inschakelden.

Linssen stopt met het programma, omdat hij toe is aan iets anders.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen