Iris Kroes voelt zich genegeerd door landelijke radio

De mensen moeten zich niet afvragen waarom ze niets meer van haar horen, maar waarom de landelijke radiozenders haar niet draaien. Dat vindt The Voice-winnares Iris Kroes, laat ze blijken in weekblad Party. Kroes leeft naar eigen zeggen nog. “Mijn nieuwe, Friestalige single Thús doet het hartstikke goed in het noorden. Maar als de grote landelijke radiozenders het nummer niet draaien, dan is het inderdaad even stil. Maar stilzitten? Nou, nee!“, zegt Kroes, die nipt won van Chris Hordijk.

De zangeres vindt het vervelend als mensen zeuren over waar ze nou toch is. “Weet je waar ik niet aan kan wennen? De opmerking: ‘We horen niks meer van Iris Kroes.’ Als je niet elke dag op tv bent, wil dat niet zeggen dat je stil zit.”

Ze hoopt Nederland alsnog te veroveren. “Hoewel mijn eerste cd nog niet eens zo lang uit is, ben ik al begonnen met het schrijven aan mijn tweede album. Ik wil dat heel graag eind dit jaar lanceren. Intussen ben ik een theatertour aan het voorbereiden voor de eerste maanden van 2014“, zegt ze.

Vandaag ervoer Kroes nog dat Nederland haar bijna vergeten is. “Vrouw in de supermarkt; ”Jij bent toch Kroes? Ik vind het zo fantastisch dat je Idols gewonnen hebt” .. #tsja #tochbedankt=)“, twitterde ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen