Albert Verlinde giert om sportsok Jan Kooijman

Albert Verlinde heeft met Jan Kooijman lopen dollen over zijn vrijscène in de film Verliefd op Ibiza. Dat zegt de RTL4-ster in TROS Kompas. Verlinde onthulde in RTL Boulevard dat Kooijman tijdens de vrijscène een sok om zijn geslachtsdeel had. “Een reactie van Lange Jan kon niet uitblijven, een paar uur na de uitzending kwam er een sms binnen: ‘Hé Albert, was wel een sportsok, hoor, maat 46.’ Stoere praat dus, die ik snel beantwoordde met een teleurgesteld: ‘Ik dacht een kniekous’“, giert hij.

De showkenner heeft de pikante scènes met Kooijman allemaal bekeken. “Tijdens een wilde vrijpartij trekt hij zijn fraaie achterwerk uit de kast en dat leidt tot veel opwinding in de zaal bij fans die in GTST al regelmatig zijn ontblote bovenlichaam zagen, maar nu een blikje onder de gordel gegund krijgen.”

Zijn tegenspeelster in die scène is actrice Sanne Vogel. “En die onthulde in RTL Boulevard dat ze tijdens de opnamen weinig opgewonden raakte van Jan, omdat het meest aansprekende deel van zijn lichaam in een sok verpakt zat. Een sok!

Sanne herhaalde de onthulling nog, die prompt alle sites haalde en tot veel gegniffel leidde.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen