Xander de Buisonjé eerste slachtoffer Bananasplit

Foto: TROSXander de Buisonjéis de eerste BN’er die in de maling wordt genomen in het nieuwe seizoen van Bananasplit. Dat heeft de TROS aangekondigd. De Buisonjé reist samen met een vriend af naar België voor een ontmoeting met een belangrijke producer. “Met een grote Hummer rijdt zijn vriend het parkeerterrein op, maar doet dat niet zonder brokken te maken. Hij rijdt tegen een klein Frans Peugeotje aan en wil in eerste instantie doen alsof er niets is gebeurd“, zo meldt ze. 

Dit tot verontwaardiging van de De Buisonjé. “Als het autootje dan ook nog van de belangrijke producer blijkt te zijn, wordt het de boomlange zanger te heet onder de voeten.”

Ook Bas van Werven, de presentator van EénVandaag, zit in de seizoensopener. Hij wordt echter niet gefopt. “Bas zit in het complot van deze grap waarbij nietsvermoedende gasten zo een live-uitzending in worden geloodst. Speel je het spel mee of zeg je live op zender dat er een fout is gemaakt?

Bananasplit gaat van start op zondag 10 maart.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen