Mart Smeets doet groot interview met Sven Kramer

Foto: Sander StoepkerMart Smeets mag dan wel niet meer in dienst zijn bij de NOS, maar als ‘super freelancer’ zal hij de komende tijd een serie portretten afleveren over mensen uit de sport ‘die ertoe doen’. Er wordt afgetrapt met Sven Kramer. Dat heeft de omroep laten weten. Vorige maand sprak Smeets de schaatsvedette uitgebreid en maakte een portret van 45 minuten over de beste allrounder van de wereld. Het openhartige gesprek is op zondag rond de klok van vier uur te zien in Studio Sport.

Kramer praat vrijuit over zijn onmacht een goede 500 meter te rijden en over zijn hang naar perfectie. “Ook kijkt hij terug op ‘De Wissel’ en een ernstige verstoring in zijn sociale leven tijdens de Olympische Spelen van Vancouver.”

Daarnaast praat Sven Kramer over doping en het leven na het schaatsen. “En wat opvalt: Kramer heeft geen idee wat hij na zijn schaatscarrière zou moeten gaan doen…”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen