Johannes uit The Voice wil doorbreken in Amerika

Johannes Rypma, de nummer twee werd bij de laatste The Voice of Holland, hoopt dat zijn eerste single hem wereldberoemd gaat maken. Dat vertelt de zanger vrijdag in het AD. Rypma brengt vandaag zijn single Play Me uit en in april volgt zijn album. “Een tour door Amerika staat bovenaan mijn lijstje. Ik zou heel graag willen dat mijn single in een keer hoog binnenkomt in de hitlijsten en dat ik dan pats boem door kan naar het buitenland“, vertelt het talent uit Friesland. 

Of een doorbraak in de States erin zit, weet ik niet. “Dat is heel moeilijk, dat weet ik, maar je weet het nooit.”

Ik heb mijn vrienden in de keet het nummer ook laten horen. Een van hen zei dat hij hier best een biertje op kan drinken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen