Ferry Doedens vindt lage kijkcijfers ‘een dingetje’

Foto: Nick van OrmondtFerry Doedens vindt de lage kijkcijfers van zijn dagelijkse RTL 5-programma Het Beste van Idols Worldwide ‘een dingetje’. Dat vertelde de soapacteur zondag in Life 4 You. De Doedens-show is onderdeel van de rampzalig slecht bekeken vooravond van RTL 5. “Die kijkcijfers zijn natuurlijk een dingetje. Iedereen maakt er een ding van. Het is een beetje jammer, want je werkt met een klein clubje aan een grappig programma met de leukste momenten van Idols worldwide.”

Alleen de kick off van Het Beste van Idols Worldwide, op een zaterdag, deed het aardig. “Het had een piek met de allereerste uitzending en dan gaat het naar beneden. Dan gaan mensen daar direct weer een heel ding van maken.”

Toch is Doedens nog steeds blij met de show. “Wat ik het leuke eraan vind is dat ik kan laten zien dat ik het heel graag wil. Ik ben ook niet de allerbeste, maar ik wil wel graag groeien daarin. Ik hoop dat mensen dat zien.”

Doedens werkt aan een ander programma voor RTL 5, maar daar wordt nog aan geschaafd. De proefaflevering viel namelijk niet in de smaak bij de zenderbazen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen