Simone Kleinsma: ‘Raffaëla moet karakter aanpassen’

Foto: TROSSimone Kleinsma vindt Raffaëla Paton best goed zingen in De Beste Zangers van Nederland, maar ze moet wel even haar karakter aanpassen. Dat zegt de musicalster in weekblad Privé. Kleinsma en Paton doen allebei mee aan de show. “Ik kende de meesten wel, maar het was vooral Raffaëla die mij verbaasd heeft. Als zij de goede begeleiding krijgt en vooral haar instelling en karakter aanpast, dan kan zij wel eens een heel grote worden. Maar er moet het een en ander geschaafd worden.”

De musicaldiva heeft genoten van haar collega’s. “Tim Douwsma is een lekker hapje, en dat weet hij ook. Maar zodra hij moet presteren, staat hij er, hij heeft zo veel kwaliteit. Dat geldt ook voor gangmaker Charly Luske, die met een kwinkslag altijd weer de juiste toon wist te raken als iedereen er even doorheen zat.”

Al met al is het avontuur op Ibiza haar goed bevallen. “Er is menig nummer geweest waarbij de tranen heel hoog zaten en ik echt van slag was. Dat gold trouwens voor iedereen, de meesten hebben wel een traantje weggepinkt. Ja, er is heel wat afgesnotterd.”

De Beste Zangers van Nederland is elke zaterdag te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen