Nieuwe vaste gasten in De TV Kantine

Foto: RTLCarlo Boszhard en Irene Moors komen in het nieuwe seizoen van De TV Kantine een reeks nieuwe ‘vaste gasten’ van de kantine, die in elke aflevering optreden. Dat heeft RTL 4 maandag gemeld. De karakters uit vorig seizoen hebben hun tafeltje afgestaan aan nieuwe gezichten. Zo zitten dit keer Loretta Schrijver en Quinty Trustfull samen aan de koffie en hebben Angela Groothuizen en Roel van Velzen plaatsgemaakt voor The Voice-collega’s Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis.

Zij zijn niet de enige nieuwe gezichten, want naast hen zetten Valerio, Quintis Ristis, Paul Turner, Euvgenia Parakhina en Bram Moszkowicz en Eva Jinek (samen aan één tafel) de kantine op zijn kop.

Maar er zijn ook vertrouwde gezichten“, vervolgt RTL. “Zoals Kim Holland, Patty Brard, Bert van der Veer en René van der Gijp, die dit seizoen wordt vergezeld door zijn VI-collega Jan Boskamp.

De bekende Nederlanders die een gastrol spelen zijn onder meer Jandino Asporaat en Thijs Willekes. Verder kruipt Chantal Janzen in de huid van RTL 5-realityster Barbie en schittert Gordon als een van de Ouwehoeren.

Bekende programma’s die gepersifleerd worden zijn RTL Boulevard, Met het mes op tafel, Barbie’s Baby, Dokter Tinus en Hart van Nederland.

De seizoensaftrap is zaterdag op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen