Nieuwe Linda de Mol-show begint op 9 maart

Linda de Mol ziet haar nieuwe, door haarzelf bedachte kennisquiz Weet Ik Veel op zaterdag 9 maart in première gaan op RTL 4. De tv-show zal wekelijks van 20.30 tot 22.00 uur te zien zijn. Dat heeft de tv-zender vrijdag laten weten. Wekelijks zal de studio van Weet Ik Veel gevuld zijn met 300 studenten en drie BN’ers, die allemaal zeventig kennisvragen voorgeschoteld krijgen. De studenten strijden om de titel ‘beste student van Nederland’ en de BN’ers om het hoogste rapportcijfer.

De BN’er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale van de aflevering om met de beste student een zo hoog mogelijk bedrag in de wacht te slepen. “Uiteindelijk mag de BN’er iemand in zijn of haar naaste omgeving verrassen met het gewonnen bedrag, gewoon omdat diegene het geld keihard nodig heeft“, aldus RTL.

De student doet ook niet voor niets mee en gaat uiteindelijk met een ‘mooi geldbedrag’ naar huis. “Veel weten is in deze nieuwe zaterdagavondshow nog nooit zo lucratief geweest.”

Weet Ik Veel vervangt in het voorjaar Ik Hou Van Holland, dat voortaan niet twee seizoenen, maar slechts één seizoen per jaar te zien zal zijn.

Studenten die willen meedoen kunnen zich inschrijven via [email protected].

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen