Nicolette Kluijver heeft geen zin in zwangerschapsverlof

Foto: RTLNicolette Kluijver heeft geen zin in een lang zwangerschapsverlof. Dat vertelt de presentatrice aan Mikro Gids. Al zes weken na de geboorte van haar dochter, ging Kluijver alweer aan de slag voor haar werkgever BNN. “Zwangerschapsverlof, daar doe ik niet aan. Het is mooi om het moederschap helemaal onder de knie te hebben en ik hou ontzettend veel van Isabella, maar het is ook lekker om weer even Nicolette te zijn en niet alleen maar mama“, geeft het televisietalent aan.

Op dit moment is Kluijver te zien met de tienermoeder-serie Vier Handen Op Een Buik. :Ik vond het enorm spannend om een baby te krijgen, terwijl ik een man, baan en huis heb. Dan sta je tegenover een zwangere tiener die dat allemaal niet heeft. Toen dacht ik: hoe gaan zij dat doen? Dat is enorm confronterend.”

Ik laat de meisjes hun verhaal vertellen zonder hier een oordeel over te geven. Al was dat soms best lastig, bijvoorbeeld toen een van de meisjes tijdens het interview een sigaret opstak. Ik deed tijdens mijn zwangerschap al moeilijk over het eten van een stukje rauwe vis.”

Vier Handen Op Een Buik is een hit op de dinsdagavond van Nederland 3. De laatste uitzending trok maar liefst 756.000 kijkers.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen