Linda de Mol werkt aan Nederlandse Modern Family

Linda de Mol werkt aan een Nederlandse versie van de Amerikaanse komedieserie Modern Family. Dat vertelt de presentatrice in een vraaggesprek met Gay.nl. Op de vraag of ze een Nederlandse variant op die serie zou willen maken, antwoordt de populaire presentatrice: “Sterker nog, daar ben ik al heel druk mee bezig! Ik heb van RTL de opdracht gekregen om iets dergelijks te maken, inclusief het homoseksuele familielid. Het is iets voor op de lange termijn.”

De Mol werd recent verkozen tot de nieuwe homomoeder van Nederland. “Ik was wel erg verrast, want het was niet iets waar ik rekening mee gehouden had. Wie verwacht nou homomoeder van Nederland te worden? Ik vond het een hele eer.”

Overigens heeft ze zelf geen ‘gay best friend’. “Nee, helaas niet. Dat vind ik zo jammer! Ik werk veel met homoseksuele mannen en in het acteursvak kom ik er heel veel tegen. Het is altijd reuzegezellig, daarom vind ik het jammer dat ik niet zo’n gay best friend heb die met me mee wil naar een première.

Modern Family is in Amerika al aan haar vierde seizoen bezig. In Nederland wordt de serie uitgezonden door RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen