Joris Linssen stopt met Hello Goodbye

Joris Linssen stopt met de presentatie van het veel bekeken tv-programma Hello Goodbye. Hij draagt het stokje over aan een nieuwe presentator. Dat heeft de NCRV vrijdag bekendgemaakt. Op 14 februari begint Linssen aan zijn laatste seizoen. “Na acht jaar op Schiphol de meest bijzondere en indrukwekkende verhalen te hebben gehoord, geef ik graag de gelegenheid aan nieuw talent om het programma Hello Goodbye over te nemen“, zo laat Linssen weten in een persbericht.

De presentator is toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik ga natuurlijk door met mijn andere programma’s en bruis van de nieuwe programma-ideeën. Ik krijg hierdoor meer ruimte om deze verder te ontwikkelen.”

Tv-manager Jeroen Illy van de NCRV blijft dat het programma hetzelfde blijft. “Hello Goodbye blijven we op dezelfde herkenbare wijze uitzenden op Nederland 1. Het team van producent BlazHoffski blijft volledig intact en met onverminderd enthousiasme betrokken bij het maken van het programma.”

We gaan nu op zoek naar nieuw talent dat de plek van Joris in Hello Goodbye over kan nemen. Daarnaast kijken we samen met Joris naar nieuw te ontwikkelen programma’s“, aldus Illy.

In december had Hello Goodbye nog haar op een na meest bekeken uitzending ooit met maar liefst 1,8 miljoen kijkers.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen