Humberto Tan vindt talkshow wel wat

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan staart zich niet blind op een eigen talkshow, maar hij zou het wel erg leuk vinden. Dat geeft de presentator aan in De Telegraaf. Tan heeft zijn carrièrepad niet van a tot z uitgestippeld. “Ik heb geen einddoel geformuleerd, geen uitgekiend plan, maar stel dat iemand me zou vragen om een late night talkshow te presenteren, dan zou ik dat een heel interessante vraag vinden. En mocht die vraag er serieus komen dan heb ik al wel een mooie titel: Rondom Tan”, vertelt hij.

De presentator is binnenkort zo vrij als een vogel. “Kijk, ik ben freelancer en mijn contracten met BNR en met Eredivisie Live lopen af in juli. Met RTL Boulevard ben ik het afgelopen jaar al zelf gestopt.”

Na de zomer kan hij alles doen wat hij wil. “Het klopt ook wel dat er aan me wordt getrokken, dus ik moet gaan nadenken over de invulling van mijn toekomst.”

Het is niet zo dat ik iedere keer een nieuwere, grotere uitdaging nodig heb: als ik ergens blij ben, ben ik blij. Maar ik heb ook altijd gezegd dat je open moet staan voor gesprekken, voor de ideeën van anderen.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen