Ferri niet altijd onder indruk van GTST-collega’s

Ferri Somogyi is niet altijd onder de indruk van zijn collega’s bij Goede Tijden Slechte Tijden. Dat laat de acteur blijken in weekblad Weekend. Somogyi is wel eens van mening geweest dat een collega een goede bijscholingscursus nodig had. “Als je je niet bijschoolt, ga je uiteindelijk slecht spelen. Ik heb wel gezien dat het acteurs gebeurde. Ik noem geen namen, dat vind ik lullig, want het is ook weleens voorgekomen in Goede Tijden. Dat zie je dan duidelijk“, zo vertelt hij.

De acteur vindt dat zo iemand dan actie moet ondernemen. “Die mensen zouden zich moeten bijscholen, maar het is niet aan mij om ze dat te zeggen. Dat is aan mijn baas.”

Zelf blijft Somogyi wel cursussen doen. “Ik blijf leren, ik laat me bijscholen door workshops te volgen om zo terug te gaan naar de basis, want je verliest dat snel hoor. Het is dodelijk als je in routine terechtkomt, dat mag nooit.

Samen met zijn collega’s maakt Somogyi de populairste serie van Nederland. “De serie gaat als ene malloot op dit moment, hij scoort erg goed. Ik kijk de serie zelf ook op tv, zodat ik weet waar de mensen het over hebben, want de opnames lopen twee maanden voor.

Voorlopig blijft Somogyi bij de serie. “Ik sluit niet uit dat ik oud word in GTST, maar ik wil er wel dingen naast blijven doen. Zo draai ik als dj en heb ik een internetbedrijf, dat nu wel op een laag pitje staat.

Maar ze kunnen me er ook zo uit bonjouren, al ziet het er daar momenteel niet naar uit.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen