Fajah miste eten meer dan kinderen tijdens Robinson

Haar kinderen waren niet Fajah Lourens grootste gemis tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson. Dat bekent de actrice in Veronica Magazine. Ze dacht veel meer aan eten. “Het psychologische spel was zwaar, maar de honger, die is pas echt verschrikkelijk. Het klinkt heel hard, maar ik heb voedsel het meeste gemist, niet mijn kinderen. Als je geen eten krijgt, kun je nergens anders meer aan denken. Natuurlijk miste ik mijn kinderen, maar ik dacht 24 uur per dag aan eten.”

Lourens werd er zelfs een beetje psychisch van. “Ik kon tijdens de expeditie uren fantaseren over nootjes, chocolaatjes en koekjes. Eenmaal thuis heb ik er best wel een eerstoornisje aan overgehouden. Nu heb ik het wel een beetje onder controle, maar ik heb vanochtend nog ontbeten met een appel en een chocoladereep, omdat ik niet kon kiezen.”

Spijt van haar deelname heeft ze niet. “Dit was het juiste moment. Ik zat lekker in mijn vel, het ging goed met de kinderen en ik had behoefte om iets voor mezelf te doen. Even niet denken aan werk. Het was ontzettend zwaar, maar ik heb er achteraf ook van genoten.

Bovendien heeft ze er nieuwe fans bij. “Ik geniet ook van de commentaren en van de fanclub die ik er bij heb gekregen. Sinds Expeditie Robinson heb ik er tienduizend volgers op Twitter bij.”

Mensen hadden hun mening voorheen gebaseerd op een interview of een uitspraak. Nu leren ze toch de echte Fajah kennen. Niet iedereen vindt mij leuk, maar dit is wel gewoon wie ik ben.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen